BURSA / İNEGÖL - Dumlupınar Ortaokulu

Eyl

Okulumuz Müzik Öğretmeni Ferruh CELALOĞLU Müzik sınıfını boyadı. Kendisine emek ve özverisinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun çevre temizliğini tamamlayan İnegöl Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Yeni Eğitim Ögretim yılımızın açılışı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerceklestirildi. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz ve Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu ortak sergimiz Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Ali Doğru ve Şube Müdürlerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Sergimizde Teknoloji ve Tasarım ürünleri, resimler ve Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla hazırlanan kültür ürünleri ve yöresel ürünler yer aldı. Başta müdürlerimiz Hayrettin DOĞAN ve Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu müdürü Metin DOĞAN olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

KARDEŞ OKULUMUZ ERTUĞRULGAZİ OKULLARINI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLARAK ZİYARET ETTİK. KERMES VE SERGİ PROGRAMLARINA KATILDIK.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle okul müdürümüzöğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile İnegöl heykel ve kuğulu park civarında gönüllü çevre temizliği gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencisi Ceyhun ilhan Kafkas folklor gösterisi için Gürcistana gidecektir.Okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil etmesi için kendisini sınıfında ziyaret ederek moral motivasyon verdik.

May

Okul kültürü geliştirme çalışmaları kapsamında tüm öğretmenlerimizin ortak kararı ile Nisan ayı ayın öğrencilerini seçtik. Müdürümüz Hayrettin DOĞAN öğrencilerimize kantin çeki ve belgelerini takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.