BURSA / İNEGÖL - Dumlupınar Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM OKUL VE VELİLERİMİZİN KATİLİMİYLA COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Nis

İHH Arama Kurtarma Ekibi tarafından okulumuzda uygulamalı yangın tatbikatı yapıldı. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

İnegöl Gaziler Derneği okulumuzu ziyaret ettiler. Dernek başkanı Selami Bey öğrencilerimize Kıbrıs çıkartmasını, orada yaşanan zulme nasıl dur dediklerini anlattı. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle konferans salonunda etkinlikler düzenlendi. Günün sonunda Ferruh Hocamız ve Sebahattin Hocamız Çanakkale Türküsü seslendirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okul Aile Birliğimiz ve velilerimizin desteği ile hazırlanan Ramazan Kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay İnegöl Şubesine teslim edildi.

Nis

Okul Aile Birliğimiz , Öğrencilerimiz ve Okul Müdürümüz Hayrettin DOĞAN Muharip Gaziler Derneği İnegöl Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulüne özel okulumuz Türkçe Öğretmeni Ülkü AK ve öğrencileri İstiklal SOkağı ve Mehmet Akif köşesi hazırladılar. Hocamıza ve öğrencilerimize teşşekür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Derya Hocamız ve Ferruh Hocamız Ramazan Sokağı köşesi hazırladılar. Emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencisi Yavuz Selim Celaloğlu Geri Dönüşüm Projesi Yarışmasında 1. olarak okulumuzu ilde temsil etme başarısını göstermiştir. Öğrencimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda Yeşilay Haftası etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Şbt

2023/2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM AÇILIŞI ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ FIRAT KORKMAZ'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN , ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ KIZILAY GAZZE YARDIM KAMPANYASI KAPSAMINDA TOPLADIĞIMIZ YARDIMLAR KIZILAY İNEGÖL ŞUBEMİZE TESLİM EDİLDİ. HERKESİN EMEĞİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK.

Ara

KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KIZILAY İNEGÖL ŞUBESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ YAPILDI. TEMEL İLK YARDIM EĞİTMENİ GÜLSÜM HOCAMIZ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE KRİZ YÖNETİMİ VE İLK YARDIM HAKKINDA EĞİTİM VERDİ. KENDİSİNE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.