BURSA / İNEGÖL - Dumlupınar Ortaokulu

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENMEYE,ÜRETMEYE GELİŞMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN VE OKUL GEZİ KULUBÜMÜZÜN HAZIRLADIĞI BURSA GEZİSİNDE HEM ÖĞRENDİK HEMDE EĞLENDİK.

Ara

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TÜM ÜLKEMİZDE OLDUĞU GİBİ OKULUMUZDA DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

2023-2024 DÖNEM BAŞI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. ALİNAN KARARLAR OKULUMUZA HAYİRLİ UĞURLU OLSUN.

Ekm

Rehberlik hizmetleri yürütme kurulu toplantısı okul müdürümüz Hayrettin Doğan 'ın başkanlığında toplandı.  Okulumuza hayırlı olması dileğimizle.

Ekm

Okulumuzun daha güvenli olması için korkuluklarimizin, pencerelerimizin ve kapilarimizin tadilatı gerçekleştirildi. Ustalarımızın emeğine sağlık.

Ekm

Okul müdürümüz Hayrettin Doğan öğrencilerimizle birlikte Kanal İnegölü geziler.

Ekm

Okulumuz Sosyal Bilgiler Zümresi öğretmenlerimiz tarafından Okul Temsilcisi Seçim etkinliği gerçekleştirildi. Büyük bir heyecana sahne olan seçimleri 7/A sınıfı öğrencimiz Ömer Faruk SAĞ kazandı. Okul idaresi ve müdürümüz Hayrettin DOĞAN ında büyük destek verdiği seçimler büyük bir coşkuyla sonuçlandırıldı.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Derya EFE ve okul idaremiz öncülüğünde mevlid kandili programı yapıldı. Öğrenci,öğretmen ve velilerimize lokum dağıtıldı.

OKUL TANITIM VİDEOMUZ

Ekm

İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.